Kniha Camino na kolečkách v prodeji

Možná si říkáte, co se to zase děje. Ale věřte nebo nevěřte, Camino na kolečkách jede stále dál. To co se z počátku zdálo jako něco nepředstavitelného a neuchopitelného se stalo skutečností. 

Honza vykonal pouť do Santiaga, vzal svého syna a spolu s nimi před katedrálou stanulo dalších 13 poutníků. Krásné vzpomínky nám z toho zůstávají. Průběh Honzovi nemoci se nezpomalil, ba naopak vypadá to, že progrese postupuje a Honzovi přestávají dobře sloužit i ruce. Ale i přes všechny obtíže se nevzdává a dál šíří své poselství o tom, že na vozíku život nekončí.

Malá rekapitulace Camina na kolečkách:
  • 640 km pouť na invalidním vozíku z Logroňa do Santiaga de Compostela v roce 2017
  • 90 minutový celovečerní filmový dokument s více než 50 projekcemi v kinech v ČR, dále TV Noe, CS Film, Slovensko a čeká se na uvedneí v ČT
  • 95 besed na území Česka a Slovenska (veřejnost, školy, sociální zařízení, věznice)
  • 14 výstav po celé ČR (Karolinum - Praha, Broumovský klášter, Loreta Rumburk, Klášter Hejnice, Český Krumlov, a další)
Srdečně vás, vaše známé zveme na slavnostní uvedení knihy Camino na kolečkách, které se uskuteční v pátek 22. listopadu 2019 od 19 hodin na lodi Kamina, která kotví na Smíchovské náplavce. Facbk událost naleznete zde: https://www.facebook.com/events/2633091173416308/ ... Těšíme se na setkání, večer hudebně doprovodí Luděk Brotánek (kytara a zpět) a Pavel Mészáros (zpěv). A samozřejmě si budete moci odnést knihu, spolu s DVD a Honzovým otiskem palce.
Kniha v těchto dnech cestuje z tiskárny a tak je možné si ji objednat u nakladatelství AOS Publishing: http://aos-knihy.cz/kniha/camino-na-koleckach/.

Část výtěžku z prodeje půjde na podporu Domova svatého Josefa, část honoráře jde Honzovi, jako podpora pro splění jeho dalšího snu - pouť Aljaškou. V případě zakoupení knihy přímo u nakladatele dostanete jako dárek DVD s celým filmem. Cena knihy je 299 Kč. Velký dík patří všem, kteří vznik a vydání knihy podpořili.


Knihu též slavnostně uvedeme za podpory Pavla Bělobrádka, Pavla Hečka a Dominika Melichara v pondělí 18. listopadu 2019 od 16 hodin ve vestibulu budovy krajského úřadu Královéhradeckého kraje. Akce je součástí vernisáže výstavy, která v Hradci Králové potrvá do 6. prosince 2019. Fcbk událost: https://www.facebook.com/events/433122927544203/
Vydání knihy, její slavnostní uvedení 18. listopadu 2019, spolu s vernisáží výstavy proběhlo v aule úřadu Královéhradeckého kraje, který dotací vznik knihy podpořil.  Za což velmi děkujeme.


V jednání jsou ještě dvě výstavy, počátkem roku 2020 v Ústí nad Labem a pomyslná dernisáž směřuje do Prahy ve spolupráci se Španělskou ambasádou a centrem Cervantes. Honzu čeká ještě pár besed, aktuální informace najde vždy zde: https://www.caminonakoleckach.cz/p/besedy_27.html.

Honza v posledním roce absolvoval 4 besedy v českých věznicích (Bělušice, Rýnovice, Ruzyně a Mírov) a jeho snem je v roce 2020 v těchto besedách pokračovat. Cítí, že jeho příběh, jeho sdělení může inspirovat kluky, kteří se na své cestě životem trochu ztratili. Držte palce, aby se podařilo na tyto aktivity získat finanční prostředky.



Kniha vznikla a byla vydána za podpory:
















Díky za vaši neutuchající podporu a těšíme se při nějaké příležitosti na setkání.

Za Honzu a celý tým CNK

Petr Hirsch