PF2020 - ať si i vaše kolečka života v novém roce točí stále dál...

Byla to jízda  stále se nepřestáváme divit, kam se nám s Caminem na kolečkách podařilo až dojet. Díky všem za podporu, za možnost se potkat, pobýt a vzájemně se vyslechnout. Honza, spolu s celým týmem přeje všem poutníkům i nepoutníkům krásné prožití vánočních svátků, klid, pohodu a pevné zdraví v novém roce  a Buen camino na všech cestách, které vás čekají.

I rok 2019 byl pro Honzu a Petra intenzivní, plný besed, vernisáží výstav a setkávání. Máme radost, že se k nám dostávají zprávy o tom, jak naše putování inspirovalo někoho dalšího k tomu vydat se na svoji cestu. A nemusí to být zrovna do Santiaga. Důležité je vnitřní rozhodnutí a odhodlání, že dokážu překonat překážky, které mi život a nebo cesta jako jeho paralela přináší a klade před či pod nohy. :-)
I v roce 2020 jedeme dál a ještě bude přeci jen šance se několikrát potkat. sledujte aktualizovaný přehled besed na samostatné stránce. Očekáváme ještě 5 výstav, začínáme na Svaté Hoře u Příbrami, poté se přesuneme do Meziměstí, dále Velké Přílepy, poté knihovna nebo škola v Lázních Bělohrad a doufáme, že v květnu budeme moci slavnostně ukončit tříletý putovací maratón v centru španělské kultury v Cervantesu. 

O uvedení knihy Camino na kolečkách jsme vás už informovali. Je to pro nás další obrovská radost, že si kniha našla cestu na světlo světa. A pomůže třeba oslovit další, kteří hledají cestu, inspiraci, jak naložit se svým životem a neskládat při tom ruce do klína. Kniha i s DVD stále k objednání u nakladatelství AOS Publishing.
Poděkování patří partnerům, kteří pomohlo a podpořili vydání knihy:

Pár fotografií z uvedení knihy Camino na kolečkách na lodi KAMINA, v pátek 22. listopadu 2019. (foto Mikuláš Křepelka)
Hrdý autor knihy Jan Dušek.
Spoluautorka knihy Lenka Stránská.



Honza s Evou Toulovou a svými dětmi, kteří knize popřály.

A zde malé foto ohlédnutí za uvedením knihy v pondělí 18. listopadu 2019 ve vestibulu úřadu Královéhradeckého kraje.
Jan Hečko (radní Královéhradeckého kraje), jeden z patronů knihy.

Jan Dušek, Dominik Melichar, Marcela Hauke, Petr Hirsch, Pavel Mészáros (zprava).

Pavel Bělobrádek - jeden z patronů knihy.