Kalendář a DVD Camino na kolečkách míří za Vámi

KALENDÁŘE jsou bohužel vyprodané. Holt, další až na rok 2020. DVD objednávejte zde: https://www.caminonakoleckach.cz/2019/02/dvd-camino-na-koleckach-dalsi-novinky.html

Děkujeme za pochopení.


CAMINO NA KOLEČKÁCH má svůj kalendář. A to již podruhé. Tentokrát se můžete těšit pouze a jenom na fotografie krásné španělské krajiny, kterou jsme proputovali na přelomu května a června loňského roku. Výtěžek z prodeje kalendáře bude věnován na Domov svatého Josefa v Žirči, což je jediné nestátní a neziskové zařízení v Česku, které se věnuje péči o lidi s roztroušenou sklerózou.
V kalendáři najdete celkem 14 listů. Po úvodní stránce na vás čeká 12 měsíců od ledna do prosince  roku 2019. A závěrečná stránka s informacemi o roztroušené skleróze, putování a projektu Camino na kolečkách. A to vše ve formátu na šířku, velikosti A3. Přesný rozměr je 45 x 30 cm a provedení v kroužkové vazbě k pověšení na zeď, kvalitní tisk na matné křídě v gramáži 250 g/m2. Cena kalendáře je 190 Kč s DPH za jeden kus. Osobní odběr bude možný na několika místech ČR. V případě zaslání poštou počítejte s poštovným a balným, které se liší podle počtu objednaných kusů.

Filmový dokument Camino na kolečkách měl slavnostní premiéru 17. října 2017. Od té doby navštívil přes 40 kin po celé České republice a též se vydal na svoji pouť po světových festivalech. Česká televize zakoupila výhradní vysílací práva na 2 roky, tedy v letech 2019 a 2020 se můžete těšit na uvedení v rámci televizní obrazovky. TV Noe přislíbilo uvedení dokumentu v období Vánoc v hlavním vysílacím čase. Ale není nad to mít film doma a pustit si ho kdykoliv máte chuť. A proto jsme pro Vás připravili DVD s bonusy, které dají nahlédnout do "zákulisí" putování. Cena DVD je stanovena na 90 Kč s DPH za jeden kus, kdy médium je baleno v papírové pošetce.
Nebo využijte zvýhodněné nabídky a objednejte si kalendář i DVD současně za cenu 250 Kč s DPH za jeden set.

Pro objednání využijte formulář, který je umístěn níže, pod náhledy jednotlivých stránek kalendáře.