PF 2022 a další drobnosti

 Rok 2021 se nachýlil ke svému konci. Byl to rok v mnohém náročný, a přesto si troufám napsat úspěšný. Honza se svým doprovodným týmem realizoval další velkou cestu. Tentokrát na Ukrajinu, do Černobylu, poznal Kyjev a pokusil se zdolat nejvyššího horu Ukrajiny. Na nový rok se Honza už těší, čeká ho nahrávání online besedy, několik živých vystoupení a doufáme, že 26. dubna 2022 i premiéra dokumentu a uvedení knihy na které pracuje Jirka Kalát.

PF 2022

Náš dík za obrovskou podporu přátel, sponzorů a nadšencům, kterým není cizí pomáhat druhým v plnění jejich snů. Díky vám všem, za tuto podporu.

Honza od letošního roku žije v Domově sv. Josefa v Žirči. Jedná se o jediné podobné zařízení v České republice. Provoz Domova a poskytování nadstandardní péče můžete podpořit nákupem DOMOVENKY, což je crowdfundingová kampaň z nichž se financuje časově a finančně náročná rehabilitační léčba klientů. Provoz Domova je 70% z prostředků zdravotního a sociálního pojištění a zbylé prostředky si musí obstarat svépomoci.

Předem děkujeme pokud se rozhodnete Domov podpořit.

Do konce roku a ještě o kousíček dál necháváme volně přístupné dokumenty z tvůrčí dílny Eva Toulová (režie), Petr Hirsch (námět, producent), Tomáš Lénárd (kamera a střih). Konkrétně se jedná o Camino na kolečkách (2017), Pěšky bez hranic (2020) a mini série dokumentů Pěšky hezky česky (2021).

Dokumenty jsou ke zhlédnutí zde: https://ultreia.cz/adventni-davka-inspirace-k-putovani/

Přejeme Vám překrásný závěr letošního roku, pevné zdraví, požehnání na každém kroku životem a těšíme se na setkání třeba při premiéře nově vznikajícího dokumentu Černobyl na kolečkách. Premiéra 26. dubna 2022 v Bio Oko - Praha.

DOMOVENKA

Srdečně za Honzu a celý tým

Petr Hirsch

P.S. Omlouvám se, že některé odměny ještě nebyly dodány. Postupně na jejich vyřizování pracujeme, tak se těště až Vám něco přistane do schránky skutečné nebo elektronické. Děkujeme za pochopení...